teisipäev, 20. aprill 2010

Aamo Remmeli unenägu

Tere, Lauri.

Kui mõelda sellele unenäole, mida nägin kaks nädalat enne piiblipäevade algust, siis arvan ise, et Jumalal on oma sõnum selle läbi. Jumal andis ju ka ap. Paulusele sõnumi just unes tulla kuulutama Euroopasse.

Nüüd siis unenäost endast. Tegeldi saabuvate piiblipäevade ettevalmistamisega ja ka mina olin seal. Minu ees oli kaks suurt piiblipäevade reklaamplakatit. Ühel neist oli noormees, kelle näokõrgusele tõstetud käte vahel oli valge tuvi ja teisel plakatil ol neiu, kelle rinnakõrgusele tõstetud käte vahel oli samasugune valge tuvi. Ma teadsin, et see tuvi nende noorte peopesade vahel sümboliseerib Püha Vaimu. Vaadates neid reklaamplakateid, ütlesin oma arvamuse kolme mõttega: "Meie ei saa hoida Püha Vaimu oma käte vahel, küll aqa Püha Vaim hoiab meid oma käte Vahel. Püha Vaimu saame hoida üksnes oma südames." Peale oma mõtete ütlemist hakkasin lahkuma, kuid siis ärkasin üles....

See unenägu oli väga selge ja oma väljaöeldud mõtted selgelt meeles isegi hommikul ärgates. Sellepärast otsustasin ka seda, armas Lauri, edastada Sulle.

Õnnistusi soovides ja teid oma palveis toetades. Aamo

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar