laupäev, 10. oktoober 2009

PP palvekas #2

Piiblipäevadel me tahame üles ehitada noorte kristlaste vaimulikku elu, aga sellest ei piisa, see ei ole parim eesmärk. Mis siis kui PP on ülesehitatud väljasuunatud tegevusele, ülejäänud aeg oleks selleks ettevalmistamine ja Jumala ülistamiseks ja seminarideks ja muudeks. Me saame noortele õpetada praktilist (evangeelset) poolt. Peamine eesmärk on õppida usaldama Jumalat. Paides peaks ka leidma midagi, mida ühiskonnale teha, aidata. Tuleks teha praktilist, samal ajal peaks saama väga hea vaimse kogemuse.

Võiks organiseerida mingi ürituse noortele ja rääkida neile? Jumal ja Püha Vaim on kindlalt seal! Kõik saavad üledoosi! Eelmisel aastal olid paljud täidetud. Veedame kolm päeva seal ja siis noored lähevad koju ja evangeliseerivad. Kas see kannab vilja? Me saame noori julgustada neid evangeliseerima ja siis pärast uuesti koos osaduses olla ja ülistada!! Giving and sharing.

Millele me keskendume ja mis on selle mõte ka tulevikuks. Eesmärk ei ole paides endale aed ümber ehitada või ainult vaimse lükke anda, mis hiljem ära kustub. Tuleb saada vaimulik boost ja SIIS kohe välja minna!

Jaakobuse 2:14 Usk ilma tegudeta on surnud, aga õigeks mõistetakse usu järgi.

Jagada saame siis kui oleme ise täis ja ajab üle ka, ainult siis me võime minna jagama!

Praktiline ja vaimne pool on väga seotud. Kuidas me saavutame püsiva üledoosi Pühast Vaimust. Kui me tegusid ei tee, siis üledoos kaob. Meil endil peaks olema praktiline pool, väljasuunatus. Peaksime õppimisele rõhku panema. Teooriat peab ka teadma, mitte ainult tundma mingit tunnet. Selleks, et oma kõhutunnet usaldada, peame teadma teooriat. "Cheap and cheesy" is best! See on odav kuni sa seda teed!

Kui me taipame, mida see tähendab, siis see võib olla elumuutev kogemus;) Piiblil on suur tähtsus! relevant revolutionary revival.

Peaksime endaga individuaalselt tegema. Isklik palveaeg. Me ei tunne vajadust olla Jumalaga üksi, kui meil on liiga palju palvekoosolekud. See ei ole halb, niikaua kuni isiklik palveaeg toimib.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar